Kormányzati honlapon közvetítette Andew Cuomo a védőügyvédjei sajtótájékoztatóját

2021.08.06. 22:09
New York állam szexuális zaklatással vádolt kormányzója péntek este a governor.ny.gov nevű kormányzati oldalon közvetítette azt a sajtótájékoztatót, amelyen a védőügyvédjei a saját büntetőügyében felhozott vádakat próbálták cáfolni.

Andew Cuomo ellen pár órával ezelőtt tettek büntetőfeljelentést, nem sokkal később ellentámadásba  lendült, ráadásul nem is akármilyen módon, ugyanis 

New York állam kormányzati honlapján közvetítette azt a sajtótájékoztatót, amelyen ügyvédei az ő védelmére keltek. 

A védőügyvédek azt a Independent Reviewer Report nevű jelentést próbálták meg cáfolni, amely szerint Cuomo 11 nőt is szexuálisan zaklathatott. 

Andrew Cuomo egyébként már az utóbbi napokban is arra használta a kormányzati honlapot, hogy a saját büntetőügyével kapcsolatos anyagokat osszon meg. A „Hírek” fül alatt ugyanis több, az ügyvédeitől származó közleményt is közzétett a honlapon.

A kormányzó ellen az utóbbi napokban egyre csak erősödtek a vádak, nemrég Joe Biden amerikai elnök is lemondásra szólította fel. Andrew Cuomo azonban egyelőre tagadja a vádakat és semmi jelét nem adta annak, hogy lemondani készülne.   • Hírek
  • Hírek