Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-9 °C
2 °C

A dohányzás mentette meg egy nő életét

2021.11.28. 09:59

A dohányzás mentette meg egy pubban dolgozó nő életét szombat hajnalban, amikor rádőlt egy fa a walesi Bidgendben található vendéglátóhely teraszára.

Az Egyesült Királyságban péntek óta orkánerejű vihar tombol, amely rengeteg nehézséget okozott, és legalább két ember halálát okozta.

Az 55 éves Cheryl Poundot is csak a szerencséje mentette meg. A nő cigiszünetre ment munka közben, és a fa pont akkor dőlt ki, amikor a nő már végzett a cigarettájával, és visszament volna a teraszra, hogy eltakarítson a vendégek után. Az esetről videó is készült.

Még ennél is nagyobb szerencse, hogy a fa nem sokkal azután dőlt ki hajnali fél 2-kor, hogy a pubot bezárták, és a vendégek távoztak. A kidőlt fa így szerencsére csak néhány asztalt és padot tört össze.

Az a cigaretta megmentette az életemet

– mondta a történtekről a nő. Hozzátette: a fa kidőlése előtt hallott egy hangos reccsenést, de azt hitte, hogy valaki a közelben jár.

A viharnak azóta egyébként már egy harmadik halálos áldozata is volt Aberdeenshire-ben. Az előző kettőhöz hasonlóan az ő halálát is egy kidőlt fa okozta – írja a Sun.  • Vennék
  • Hírek