Kamilla hercegné még nem lélegezhet fel, Harry herceg könyvéből sok minden kiderülhet

2022.02.12. 17:09
A sussexi herceg visszaemlékezéseinek megjelenése veszélyeztetheti, hogy a britek elfogadják királynőjüknek a trónörökös feleségét. II. Erzsébet már nyilvánosságra hozta beleegyezését.

Szakújságírók attól tartanak, hogy Harry herceg visszaemlékezéseinek korábban bejelentett megjelenése veszélyeztetni fogja a trónörökös, Károly herceg feleségének, Kamilla cornwalli hercegnének királynéként való jövőbeli elfogadását – írja a Geo News.

Harry még mindig nem szólalt meg, nyilván alaposan át akarja gondolni a nyilatkozatát és mindazt, amit majd abba beleérthetnek. Következtethetünk arra, hogy Vilmos már elfogadta Kamillát, Harry pedig még nem?

− mutatott rá Dan Wootton újságíró a GB News adásában.

Mint azt megírtuk, II. Erzsébet királynő platina évfordulója alkalmából adta ki azt a közleményt, amelyben kinyilvánította óhaját, hogy majdani halálát követően ne csak a fia, Károly herceg vegye fel a királyi, hanem felesége, Kamilla hercegné is a királynéi címet.

A briteket mindig is foglalkoztatta a kérdés, hogy Kamilla hercegné valaha királyné lesz-e. A hercegnével szembeni előítéletek főképp abból fakadnak, hogy köztudott: Károly hercegnek már abban az időben is viszonya volt vele, amikor még házasságban élt Diana hercegnével, akit a nép hercegnőjének is neveztek.

Igazából hárman voltunk ebben a házasságban, szóval ez már egy kicsit sok volt

– nyilatkozta egy interjúban Diana hercegné még a kilencvenes években.

Harrynek most egy kicsit felnőttebbnek kell lennie, de észben kell tartanunk, hogy amikor az édesanyja meghalt, még csak 12 éves volt. Nyilván érzelmileg nagyon nehéz volt elfogadnia Kamillát. Bár ő soha nem erőltette a mostohaszerepet

− fejtegette a királynő bejelentését követően Dan Wooton. Hozzátette: nincs az embereknek olyan benyomásuk, hogy Harry különösebben el lenne ragadtatva Kamillától, de majd kiderül, mit ír róla a könyvében.