18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Felszámoltak egy szexuális ragadozókból álló csoportot Romániában

2022.03.30. 18:32
Embercsempész és lányokat szexuálisan kizsákmányoló bűnözői csoportot számoltak fel a román és a brit hatóságok – írja az MTI.

Egy román bűnözői csoportot állítottak elő a román és brit hatóságok embercsempészet és szexuális kizsákmányolás miatt – közölte az igazságügyi együttműködésért felelős uniós ügynökség (Eurojust).

A szervezett bűnözői csoport Románia hátrányos helyzetű térségeiben élő fiatal lányokat csalt ki az Egyesült Királyságba jobb életkörülmények ígéretével, majd  szexuális „munkára” kényszerítette őket.

A bűnözők, miután a lányokat a szigetországba szállították, útleveleiket elvették, és szexuális erőszaknak tették ki őket.

A román és a brit rendőrség egyidejűleg tartott akciójában a román állampolgárokból álló bűnözői csoport 14 tagját állították elő. Mobiltelefonokat, kábítószereket, lőfegyvereket, lőszereket, hitelkártyákat és mintegy 60 ezer eurónyi összeget foglaltak le különböző pénznemekben. A műveletben négy áldozatot azonosítottak, őket biztonságba helyezték.

Ebben a cikkben a szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport