Újabb, eddig nem látott felvételek kerültek elő a bulizó finn miniszterelnökről

GettyImages-1240743182
2022.08.19. 16:07
Politikai nyomásra Sanna Marin drogtesztet is végeztet, és már azt is tudni, ki volt a táncpartnere.

Sanna Marin finn miniszterelnök elhíresült bulvárvideója bejárta a világsajtót, miután a közösségi médiában kiszivárgott egy videó, amelyen önfeledten táncol. A kormányfő körüli médiafelhajtás pénteken tovább fokozódott egy új videóval, amelyen Marin egy titokzatos férfival táncol meghitten.

Sanna Marin tagadta, hogy drogozott volna a házibulin, politikai ellenfelei azonban azt akarják, hogy végeztessen drogtesztet. Ennek a kérésnek eleget is tett, az eredmény jövő hétre várható. Pénteken a finn bulvárlap, a Seiska egy újabb videót tett közzé a politikusnőről, aki Olavi Uusivirta finn popénekessel került intim közelségbe egy zsúfolt helsinki klub táncparkettjén – írja a Daily Mail.

Egy szemtanú azt állította, hogy a „nyilvánvalóan ittas” miniszterelnök „legalább három különböző férfival táncolt”, emellett pedig „két férfi ölébe is ült” a szórakozóhelyen. „Úgy viselkedett, mint egy egyedülálló huszonéves. Nehéz volt elhinni, hogy házas” – mondta a tanú a Seiskának, aki szerint a miniszterelnök reggel fél hatkor még bulizott.

A videón, amelyen a titokzatos férfival táncol, Marin – akinek férjével, Markus Räikkönennel van egy négyéves kislánya – egyértelműen gyűrűt visel. A videót megosztó újság elismerte, nem világos, hogy kicsoda is a férfi – aki időnként a miniszterelnök derekán pihentette a kezét, a nyakát csókolgatta, vagy csak a fülébe suttogott.

(Borítókép: Sanna Marin. Fotó: Baris Seckin / Anadolu Agency / Getty Images)