18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fejszével támadt társaira a diák egy szlovákiai középiskolában

2022.11.03. 15:08
Fejszével támadt iskolatársaira egy diák a szlovákiai Nyitranovákon csütörtök délelőtt, a támadót a rendőrség elfogta, a támadásnak egy könnyebb sérültje van – jelentette a rendőrség közleményére hivatkozva a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.

A középiskolában történt támadás indítékáról egyelőre nem tett közzé közelebbi információkat a rendőrség.

Karolína Barinková rendőrségi szóvivő az MTI-nek küldött tájékoztatásában azt írta: az esetet a helyszínen szerzett értesülések szerint úgy vizsgálják, mint tervezett, több ember elleni gyilkosság kísérletét.

Az eset kivizsgálását a rendőrség különleges egysége, a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) vette át. A támadásnak egy sebesültje van, egy diáklány. Őt a közeli bajmóci kórházba szállították, ahol ellátták könnyebb sebesülését, állapota nem életveszélyes.

Az országos mentőszolgálat tájékoztatása szerint ezzel az esettel összefüggésben két fiatalnak is ellátást nyújtottak a kórházban.

A középiskola igazgatónője a szlovák hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta: a támadó fiú egy elsős diákjuk, akit eddig problémamentesnek ismertek.