Meghalt a népszerű K-pop-énekes, mindössze 33 éves volt

2023.06.21. 15:35
Holtan találták otthonában a népszerű dél-koreai popsztárt, Csoj Szungbongot. A fiatal előadó mindössze 33 éves volt.

Dél-koreai sajtóhírek szerint a helyi rendőrség arra gyanakszik, hogy az énekes önkezével vetett véget az életének, írja a Gulf News.

A Korea Times beszámolója szerint Szungbong holttestére helyi idő szerint kedden reggel 9 óra 41 perckor talált rá a rendőrség az előadó otthonában.

A halálhír alig két évvel azután érkezett, hogy kiderült, az énekes hazudott a rákbetegségéről. Korábban a férfi arra kérte a rajongóit, hogy adományozzanak neki pénzt a szükséges orvosi kezelés elvégzéséhez.

Szungbong aztán beismerte, hogy hazudott, ami sokkolta a koreai szórakoztatóipart és a rajongóit. A fiatal férfi bocsánatot kért azért, mert becsapta a követőit.

Az énekes először 2011-ben vált híressé, amikor részt vett a Korea's Got Talent című televíziós tehetségkutatóban.

Szungbong, aki lemezszerződést kötött a Bong Bong Companyval, a versenyen második helyezést ért el Ennio Morricone olasz zeneszerző Nella Fantasia című dalának előadásával.

Az előadásáról készült klip többmilliós nézettséget ért el el a YouTube-on, és olyan sztárok, mint Justin Bieber és BoA dicsérték az énekest.

Egy nappal a halála előtt Szungbong egy üzenetet tett közzé YouTube-csatornáján, amelyben bocsánatot kért az „ostoba hibáiért”.

Az énekes a Korea's Got Talent meghallgatásán elárulta, hogy hároméves korában árvaházban hagyták, de ötévesen megszökött, miután megverték. Hozzátette, hogy ezután hajléktalan volt, és a zene volt az egyetlen dolog, ami örömet szerzett neki a nehéz időszak alatt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.