18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fej nélküli kisgyermek holtteste került elő egy ismert fürdőhelyen

2023.07.16. 08:48
A spanyolországi Costa Dorada strand partján találtak rá egy hat hónapos kislány holttestére. A halál pontos okát még vizsgálják. A város polgármestere szerint a gyermek a Földközi-tengeren elsüllyedt migránshajó egyik áldozata lehetett.

Nyomozást indított a rendőrség, miután a Costa Dorada üdülőhely tengerpartján kedd reggel egy fej nélküli kisgyermek holttestét sodorta partra a víz – közölte a Daily Mail.

Mint írták, a hatóságok megállapították, hogy a holttest már egy ideje bomlásnak indult. Az áldozat más testrészei is hiányoztak. A nyomozás idejére a rendőrök lezárták a strand területét, majd a nyaralókat más partszakaszokra irányították át. A halál pontos okát még vizsgálják.

Pere Virgili, Roda de Berà polgármestere a helyi sajtóban azt mondta, hogy a gyermek a Földközi-tengeren elsüllyedt hajó egyik áldozata lehetett.

A friss boncolási eredmények alapján a szakértők megállapították, hogy egy hat hónapos kislány az áldozat, aki minimum két hete merülhetett el a hullámok között – írja a The Sun.

A holttestről az önkormányzat egyik takarítója értesítette a hatóságokat. Hozzátették, hogy az áldozatot már korábban is látták a parton a strandolók, de sokan játék babának hitték a gyermeket. A lap szerint nem lesz egyszerű megállapítania a rendőrségnek, hogy a kislány balesetben vagy egy bűncselekmény következtében halt meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport