18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szabadlábra helyezték a részeg gyorshajtót, aki egy 11 éves kisfiú halálát okozta

2023.07.16. 14:21
Részeg sofőr okozott balesetet az Egyesült Államokban, Portlandben. Az ütközésben egy 11 éves fiú halt meg. A gyorshajtót hétfőn engedték szabadon, miután a bíróság semmilyen büntetést nem szabott ki a férfira. Az áldozat családja igazságot követel.

Óvadék nélkül szabadlábra helyezte a bíróság azt az ittas gyorshajtót, aki balesetet okozott, és megölt egy 11 éves kisgyermeket – közölte a New York Post.

A lap szerint a 29 éves elkövető annak ellenére is helyezték szabadlábra, hogy az ügyészek 100 ezer dolláros (33,3 millió forintos) óvadékot kértek rá. Ettől függetlenül a gyanúsítottal szemben büntetőeljárás van folyamatban ittas járművezetés és emberölés miatt.

A férfi belső kamerás felvételei is igazolták, hogy a megengedett sebességnél jóval gyorsabban hajtott, és a piros lámpáknál sem állt meg.

Ez a fickó otthon van, tévét néz, miközben az unokám miatta fekszik a halottasházban

– mondta el a helyi televízióban az áldozat nagypapája. A család a baleset helyszínének közelében gyűlt össze, hogy igazságot követeljenek, emellett a lakosság segítségét is kérték. „Ne értünk tegyék meg, hanem a kisfiúért. Ő 11 éves volt. Nem csinált semmi rosszat senkivel” – mondták.

A gyorshajtó azzal védekezett a bíróságon, hogy meglőtték, ezért sietett a kórházba, amikor a baleset történt. Állítása szerint a vérveszteségtől elájult, amikor a balesetet okozta. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport