18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Jevgenyij Prigozsin azt hiszi, ha szüzekkel hál, övé az örök fiatalság

2023.07.27. 07:28
Az orosz insider.ru-nak nyilatkozott egy nő, aki a Wagner-csoport vezérének adta el a szüzességét, mai árfolyamon 150 ezer forintnak megfelelő rubelért. Mása olyan részleteket árult el a bukott hadúr szexuális életéről, amiket lehet, nem is akartunk tudni. A nő beszámolója szerint Prigozsin abban a tévhitben él, hogy ha szüzekkel cserél testnedveket, akkor energiával töltődik fel.

Az insider.ru információi szerint Jevgenyij Prigozsin, a Vlagyimir Putyin ellen egy hónapja fellázadó Wagner-csoport vezetője korábban egy szentpétervári szállodában tartott fenn fiatal nőkből  álló háremet. A lap egy, az ügyet behatóan ismerő orosz nővel (álnevén: Másával) készített interjút.

A nő elmondta, hogy tizennyolc évesen adta el a szüzességét a „Putyin séfjének” is nevezett orosz oligarchának, mára már megbánta, hogy így döntött. 

Mása szerint Prigozsin megszállottja a szüzekkel történő szexnek, és azt hiszi, hogy az megfiatalítja őt. 

A Wagner-vezér a szentpétervári Solo Sokos Hotelben bérelt szobákban tartotta fenn az alig tizennyolc év feletti nőkből álló háremet. Az oroszországi szexmunkások szakszervezetének egyik képviselője azt mondta az Insidernek: Prigozsin óvszer nélkül hált a fiatal lányokkal, mert azt gondolta, hogy ha így cserél testnedvet, akkor az olyan, mintha életerővel töltődne fel

A hadúr és a péniszimplantátum

Az Insider forrásai szerint Prigozsinnak nagyon kicsi a pénisze, ezért fémgömböket ültetett a nemi szervébe, hogy ezáltal fokozza szexuális képességeit és a lányok örömét, de a nők többnyire fájdalmasnak találták a golyókat közösülés közben.

2019 őszén adtam el a szüzességem, 18 éves voltam akkor, Szentpéterváron éltem, mélyen depressziós voltam, kórházban is kezeltek. Akkoriban találkoztam egy másik lánnyal, aki nagyjából velem egyidős volt, kirúgták otthonról, és nagyon kellett neki a pénz. Megkérdezte tőlem, hogy eladnám-e a szüzességemet 40 000 rubelért (mai árfolyamon 150 ezer forint, a szerk.). Ő jutalékot kapna érte. Azt mondtam, hogy oké, legyen, bár nem volt szükségem a pénzre 

– mesélte Mása, akit először Prigozsin kerítőjének, egy harmincas éveiben járó nőnek mutattak be egy kávézóban.

Azt mondta, hogy el kell mennem egy klinikára, ahol leellenőrzik, szűz vagyok-e még. A Sogaz klinikára küldtek. A recepciónál meg kellett adni egy jelszót, hogy tudják, Prigozsin számára ellenőrzik a szűzhártyám épségét

– tette hozzá. Miután megerősítették a szüzességét, a hotelbe küldték. Mása szerint a szállodában nem csak szüzek voltak, nekik sokkal kevesebbet fizettek a szexért. A lány a hírekből már ismerte Prigozsint.

Teljesen lesokkolódva mentem a szállodai szobába. Prigozsin rossz ajtón kezdett el kopogtatni, és azt hitte, hogy nem nyitom ki neki, ezért dühös volt, aztán minden nagyon gyorsan történt. Nagyon kicsi pénisze van, amibe valamilyen golyók voltak a bőr alá nyomva. A pénzt egy széken hagyta, és arra kért, legyek kedvesebb, ennyi volt az egész

– mondta a lány, aki pszichiátriai kezelés alatt állt ez idő alatt, és egyike volt annak a számtalan nőnek, akiknek Prigozsin pénzért vette el a szüzességét. Mása szerint a Wagner-vezér samponnak hívta a a szűz lányokat, a szállodai fürdőszobákban található eldobható flakonok után. „Kinyitod, aztán kidobod őket.”

Az orosz–ukrán háború fejleményeit csütörtökön is percről percre közvetítjük.