Faltörő kost játszott, majd úszni tanult a Tesla

2023.08.07. 16:15
Egy arizonai háztulajdonos élete legnagyobb rémületét élte át, amikor egy Tesla áthajtott a betonfalon, és nagyot csobbant a kerti medencében. A Tesla vezetője sérülés nélkül megúszta a balesetet, amit az autóról és a meglátogatott udvarról már nem lehet elmondani. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Az eset az arizonai Glendale-től északra történt. A háztulajdonos, Joe Papineau a helyi hírcsatornának elmesélte, hogy az ágyában aludt, amikor egy hatalmas csattanást hallott, amit egy hatalmas robajlás követett.

Joe Papineau szerint a Tesla vezetője szabályosan közlekedett, amikor egy másik autó kihajtott elé. A Tesla vezetője kétségbeesett kísérletet tett a baleset elkerülésére, és kitérő manővert hajtott végre, eközben elveszítette uralmát a jármű felett.

A tönkretett udvart a tulajdonos szerint nemrég újították fel. A baleset előtt kicserélték a gyepszőnyeget, új kerítést építettek, a medencét pedig felújították.

Joe Papineau nem bosszankodott az okozott anyagi kár mértékén, ő maga ugrott be a medencébe, hogy kihozza a sofőrt a vízből – írja a Carscoops.

Annak ellenére, hogy a Tesla jelentős károkat szenvedett, gyakorlatilag totálkáros lett, a sofőr kisebb karcolásokkal megúszta a balesetet. A járművezetőn kívül más nem tartózkodott az autóban.

A rendőrség még nem zárta le a hivatalból indított nyomozást, és egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt a balesetről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport