2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videóra vették az izraeli elitkommandó támadását

2023.10.14. 14:53
A Hamász még múlt szombaton foglalta el azt a katonai létesítményt, amelyet nemrég az Izraeli Védelmi Erők elitkommandósai felszabadítottak.

Videót osztott meg az Izraeli Védelmi Erők (IDF) parancsnoksága, a felvételen az látható, ahogy a Sajetet 13 különleges műveleti osztag katonái felszabadítják a Hamász által elfoglalt Szufa katonai bázist – szúrta ki a Portfolio.

A Hamász még múlt szombaton foglalta el a katonai létesítményt, és számos izraeli katonát megöltek vagy túszul ejtettek.

Az izraeli parancsnokság a térségbe vezényelte az elit műveleti egységet, amelynek tagjai felszabadították a támaszpontot.

Az alábbi felvétel már vágott változat, az eredetin megölt és foglyul ejtett, sérült palesztin katonák is láthatók. Mindemellett a megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk.

Egy korábbi videón pedig az volt látható, ahogy az izraeli határrendőrség emberei a gázai határ közelében lévő Nir Am kibucban heves harci övezetbe rohantak, hogy megmentsék a palesztin terroristák tűzharcában megsebesült izraeli katonákat.