18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Holttestet találtak egy bőröndben a Merritt-tavon

2023.11.01. 21:13
Hátborzongató felfedezést tettek az oaklandi Merritt-tó önkéntes takarítói kedden. A víz tetején lebegő gyanús bőröndben egy harmincas éveiben járó férfi holttestét találták meg. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Észak-Kaliforniában, egy tóban találtak rá kedden arra a bőröndre, amelyben emberi maradványok voltak – írja a Fox News.

A csomagot délelőtt vették észre az oaklandi Merritt-tó önkéntes takarítói. A bőröndben egy magzatpózba merevedett, harmincas éveiben járó férfi holttestét találták meg.

Az egyik szemtanú a lapnak elmondta, hogy amikor megfogták a bőrönd egyik végét, akkor gyanúsan nehéznek találták. A csomagot kicipzározták, és szembesültek a szörnyű látvánnyal. 

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, emellett keresik, hogy hol kerülhetett a bőrönd a tóba. Egyelőre nem tudják, hogy a csomag milyen régóta úszhatott a vízben. A holttesten különböző sérüléseket találtak, de részleteket nem közöltek. A hatóságok a lakosság segítségét kérték.

A történtek megrázták a helyieket, ugyanis a helyszínre rengeteg járnak ki futni. A közelben élő nő hátborzongatónak és rendkívül megrázónak nevezte a felfedezést.