18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kis híján felrobbantottak egy Sátán Templomot Salemben

2024.01.14. 17:08
Hónapok óta dolgozhatott tervén az a 30 éves massachusettsi férfi, aki robbanóanyagokat akart elhelyezni a Salem városában található sátántemplomban. Luke Isaac Terpstrát már elfogták, a helyi rendőrség a lakosság megnyugtatása érdekében ugyanakkor közölte: a járőrözést folytatják.

Már tavaly novemberben is felbukkant a Salemben található Sátán Templomban az a harmincéves férfi, aki később robbanóanyagokat akart elhelyezni az istentiszteleti helyen.

Luke Isaac Terpstra hiába mérte fel a terepet, terve végül nem sikerült, a rendőrség még időben a nyomára bukkant. A férfi ellen – aki a jelek szerint egyedül akarta végrehajtani a tettet – robbanóanyag jogellenes birtoklása miatt emeltek vádat.

A Fox News beszámolója alapján a Salemi Rendőr-főkapitányság örvendetesnek tartja, hogy a bűncselekményt meg tudták akadályozni, félelmetesnek nevezték ugyanakkor, hogy köztük jár egy olyan ember, aki ilyen erőszakos cselekedeten töri a fejét. Jelezték: minden tőlük telhetőt megtesznek, a járőrözést az érzékeny helyeken továbbra is folytatják.

„Salem sokszínű, élénk és barátságos közösség. Salem városa és rendőrsége elkötelezett amellett, hogy biztosítsa mindazok biztonságát, akik közösségünkben élnek, dolgoznak vagy járnak” – olvasható a Dominick Pangallo polgármester és Lucas Miller rendőrfőnök által jegyzett közleményben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport