2024. június 23. 21:00
Svájc
Németország
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 23. 21:00
Skócia
Magyarország
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lövöldözés volt egy londoni étterem előtt, egy gyerek súlyosan megsérült

2024.05.30. 09:48
Négy embert meglőttek egy kelet-londoni étterem előtt, közülük egy gyermeket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. A rendőrség vizsgálja az esetet, egyelőre nem tartóztattak le senkit.

Lövöldözés történt Belső-London egyik kerületében, Hackney-ben szerda este. A rendőröket fél tíz körül riasztották a kelet-londoni étteremhez, ahol négy ember sérült meg, köztük egy gyermek is, akit súlyos állapotban szállítottak kórházba – írja a The Skynews

Mind a négyet lőtt sérülésekkel szállították kórházba, a rendőrség egyelőre várja a friss híreket a Hackney-ben történt incidensben szintén megsérült három felnőtt egészségi állapotáról.

A rendőröket szerdán este 9 óra 20 perc körül riasztották a lövöldözés helyszínére, a Kingsland High Streetre a Metropolitan Police közlése szerint, akik a lőfegyverekre specializálódott egységeiket vetették be.

Egyelőre nem tartóztattak le senkit, a rendőrség még vizsgálja a lövöldözés körülményeit.

Matt Ward rendőrfőnök-helyettes azt mondta, tudják, hogy a londoniakat sokkolták az éjjel történtek, arra kért mindenkit, hogy legyenek türelemmel, a nyomozás folyik, és amint lehet, tájékoztatnak a fejleményekről.

A Londoni Mentőszolgálat a helyszínen három felnőttet és egy gyermeket látott el, mielőtt egy kelet-londoni kórház traumatológiai osztályára szállították volna őket.