2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyolc ember fulladt meg egy hűtőkocsi rakterében Kínában

2024.06.17. 12:38
Holtan találtak nyolc embert egy hűtőkamion rakterében Honan tartományban, halálukat fulladás okozta – jelentette rendőrségi közlésekre hivatkozva a kínai állami média hétfőn.

A rendőrség beszámolója szerint „illegális utasok” holttesteit a teherautó sofőrje fedezte fel helyi idő szerint vasárnap hajnalban, amikor a tartományi székhely Csengcsoutól délre, az autópályáról letérve egy benzinkútnál ellenőrizte a rakteret.

A férfi azonnal riasztotta a mentőszolgálatot, de a hűtőkocsi szigetelt rakterében szerencsétlenül járt embereket már nem tudták újraéleszteni.

A helyi hatóságok vizsgálják az ügyet, és eljárást indítottak a jármű vezetője, valamint az üzemeltető cég más, a szabálytalan személyszállítás miatt felelősségre vonható alkalmazottai ellen – összegezte az MTI.

Árvíz miatt emberek ezreit kellett evakuálni

Ahogy arról beszámoltunk, közben a kínai Fucsien tartományban a heves esőzések okozta árvizek miatt kellett evakuálni az embereket – derül ki a kínai katasztrófavédelmi hatóságok közleményéből, amelyről az MTI adott hírt.

A napok óta tartó heves esőzések a tartomány több térségében is komoly károkat okoztak, többek között 12 350 hektáron a termésben is 1,61 milliárd jüan (84 milliárd forint) veszteséget előidézve.

Az ítéletidő 179 800 embert érintett a hatóságok beszámolója szerint.

A kínai meteorológiai központ tájékoztatása alapján további nyolc tartományban is heves esőzésekre, illetve viharokra lehet számítani hétfőn.