Újabb luxusautókat, és egy 1500-as Ladát foglaltak le Andrew Tate-től

2024.08.25. 13:05
A szerdán Bukarestben és a közeli Ilfov megyében négy ingatlanban tartott razziákban 16 luxusautót, egy motorkerékpárt, laptopokat, luxusórákat és készpénzt foglaltak le Andrew Tate romániai lakásából.

Újabb luxusautókat foglaltak le Andrew Tate romániai otthonából, miután a hét elején házi őrizetbe helyezték.

A 37 éves influencert szerdán tartóztatták le a 36 éves Tristan nevű öccsével és négy társával együtt egy többek között emberkereskedelem, kiskorúakkal való kereskedelem, kiskorúval való szexuális kapcsolat és pénzmosás miatt indított nyomozás részeként.

Szombaton a romániai szervezett bűnözés elleni ügynökség, a DIICOT újabb járműveket foglalt le a Tate legnagyobb bukaresti ingatlanából. 

A szerdai első razziákban 16 luxusautót, egy nagyon szép állapotban lévő, veterán 1500-as Ladát, egy motorkerékpárt, laptopokat, luxusórákat és készpénzt foglaltak le. Bukarestben és a közeli Ilfov megyében három másik ingatlanban is razziát tartottak.

Mindkét testvér Lutonban nőtt fel, és több millió követőjük van a közösségi médiában. Andrew Tate 2016-ban szerepelt a Big Brother brit változatában.

Önmagukat nőgyűlölőnek vallják, az olyan közösségi médiaplatformokon, mint a TikTok és az X. Nézeteiket sokan kritizálták, különösen mivel túlnyomórészt fiatal, férfi közönségük van.

A testvérek tagadják az ellenük felhozott jelenlegi és korábbi büntetőjogi vádakat – írja a Sky News.