Újabb emberi maradványokat találtak a folyóparton New Yorkban

2024.09.02. 08:31 Módosítva: 2024.09.02. 08:31
Harmadjára találnak emberi csontokat New Yorkban, az év elején pedig egy fiatal lány holtteste került elő a folyóparton. A maradványokat vizsgálják.

Csontdarabokat találtak szombaton a Brooklyn Bridge Park partja mentén. Ebben a hónapban ez a harmadik alkalom, hogy emberi maradványokat találtak a folyóparton – írta meg a New York Post.

A legutóbbi leletet nem sokkal este 7 óra előtt találták meg, amikor bejelentés érkezett a 911-es számra a part menti sziklákban lévő csontok miatt – mondta vasárnap a New York-i rendőrség (NYPD) szóvivője.

A városi orvosszakértőket a helyszínre küldték, hogy megvizsgálják a csontokat – közölte a rendőrség.

A Brooklyn park partja mentén a hónap elején kétszer is találtak emberi maradványokat, koponyát és más csontokat is.

Az első csontokat, beleértve a koponyát is, nem sokkal augusztus 19-én reggel 9 óra előtt találták meg az ikonikus Jane's Carousel közelében. Két nappal később, 12:30 körül további maradványokat találtak ugyanazon a területen.

A New York Post forrásai szerint a rendőrség azt gyanítja, hogy a maradványok egy személyhez tartoznak. A NYPD nem nyilatkozott bővebben az esettel kapcsolatban.

Még korábban, januárban a rendőrök egy 13 éves lány holttestét találták meg, aki arccal lefelé feküdt a parton a Fulton Ferry Landing móló közelében, miután a víz elsodorta a parkban.