A válás ellenére megtartja vezetéknevét Ralf Schumacher exfelesége, Cora Schumacher

2024.09.05. 07:09
Ralf Schumacher exfelesége, Cora Schumacher úgy nyilatkozott, hogy megtartja a híres férje vezetéknevét. Annak ellenére, hogy ez „fájdalmat” okoz neki, miután „elvesztegette a legjobb éveit”, mielőtt a férfi nemrég melegnek vallotta magát.

Ralf Schumacher, a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher öccse – aki maga is hatszoros Formula–1-es futamgyőztes – júliusban fedte fel, hogy meleg, miután megosztott egy Instagram-posztot magáról párja, a francia Etienne mellett, akivel Carmen Geiss színésznő szerint már két éve együtt van. 

Cora Schumacher 14 évig volt Ralf felesége, és akivel egy közös fiuk van, a szintén autóversenyző David, azt mondta, hogy a bejelentést követően „kihasználva érezte magát”, és úgy érezte, hogy „elvesztegette a legjobb éveit” – írta meg a Daily Mail.

Ralf azt akarta, hogy Cora hagyja el vezetéknevét. A nő azonban a 460 ezer követővel rendelkező Instagram-fiókján kijelentette, hogy mégis megtartja a Schumacher nevet. Cora, akinek leánykori neve Brinkmann, hozzátette:

Tulajdonképpen szándékomban állt feladni ezt a nevet. De nem. Elég fájdalmat és bánatot okozott már nekem. Cora Schumacher az én márkám, amelyet önállóan, saját erőmből építettem fel.

Cora Schumacher a múlt hónapban azt állította, hogy a közösségi médián keresztül tudta meg, hogy Ralf meleg, és úgy véli, hogy Schumacher pszichológiailag manipulálta őt a házasságuk alatt.

Sok pletyka keringett Ralfról

„Az F1-es karrierje során sok pletyka keringett a paddockban. Kértem, hogy tisztázza, igaz-e, amit mondanak, de ő mindig tagadta, azt mondta, hogy csak képzelődöm, és talán pszichológiai segítségre van szükségem.” Cora hozzátette, hogy úgy érzi, házassága alatt kihasználták, és a legjobb éveit vesztegette el. Úgy gondolja, férje nem volt vele őszinte, de legjobban egy kérdés foglalkoztatja, „szeretett-e engem?”.

A volt házaspárról még úgy hitték, hogy közel állhatnak egymáshoz, amikor a férfi gratulált neki, hogy csatlakozott a Celeb vagyok... ments ki innen! című realityműsorhoz januárban.

Cora – férje hatására – 2004-ben debütált a versenyzésben a németországi Mini Challenge versenyen a hírességek csapatában, és első versenyén 24-ből a 22. helyen végzett. Innen indult tovább a hivatásos versenyzés felé, amit 14 éven keresztül folytatott, egészen 2018-ig.

Közös gyermekük, a 22 éves David a közösségi médiában osztotta meg, hogy támogatja apját, amikor az felfedte, hogy homoszexuális. „Nagyon örülök, hogy végre találtál valakit, akivel tényleg úgy érzed, hogy nagyon jól érzed magad és biztonságban vagy, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, 100 százalékban mögötted állok, apa, és minden jót kívánok neked és gratulálok” – írta.