Három holttestet találtak egy szegedi lakásban

2024.09.19. 13:02
Az ablakon keresztül jutottak be a tűzoltók egy szegedi lakásba, ahol később a rendőrök három holttestet találtak. A szomszédoknak gyanús lett, hogy napok óta nem tapasztalnak mozgást.

Az ablakon keresztül jutottak be a tűzoltók egy szegedi lakásba a Makkoserdő soron, majd beengedték a rendőröket az épületbe. A lakásban három holttestet is találtak – tájékoztatott a Szeged365 nevű helyi híroldal.

A lap egyik olvasója még szerdán jelezte, hogy tűzoltók és rendőrök jelentek meg az egyik épületnél, akik az ablakon keresztül jutottak be az egyik második emeleti lakásba. 

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy három holttestet találtak a lakásban. A lap úgy tudja, hogy azért hívták ki a rendőröket, mert napok óta nem tapasztaltak mozgást a lakásban, ami gyanút keltett.

2024. szeptember 18-án a járőrök lakossági bejelentésre jelentek meg a Makkoserdő soron, ahol egy lakásban három holttestet találtak. A Szegedi Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerinti eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja a halálesetek körülményeit

– írta a rendőrség a lap megkeresésére.