Judit
2 °C
7 °C

Gyereke született Cheney leszbikus lányának

2007.05.24. 11:59
Visszafogottan örvendezett hatodik unokája születésekor Dick Cheney. Okkal, hiszen a konzervatív körök máris támadják. Hiszen a legkisebb Cheney anyja az amerikai alelnök leszbikus lánya.

Fia született Mary Cheney-nek, Dick Cheney amerikai alelnök leszbikus lányának. A konzervatív családi értékek őrének számító alelnök szűkszavú közleménye szerint "örül, hogy hatodszor is nagyapa lett".

Mary Cheney a család fekete báránya, tizenöt éve él párkapcsolatban Heather Poe-val. A WorldNetDaily értesülései szerint Poe nem kap felügyeleti jogot, neve nem jelenik meg a gyermek anyakönyvében, és később sem adoptálja második szülőként.

Ez a kedvezmény jól jöhet Dick Cheney-nek, hiszen a konzervatív körök máris a hagyományos családi értékek elleni újabb támadásként értékelték, hogy Mary Cheney gyereket szült. Pedig ő még terhessége alatt úgy nyilatkozott, hogy "Ez a gyermekem, Isten áldása, nem pedig egy politikai állásfoglalás".

A Cheney család legújabb tagjának még Bush is örült. 2006 decemberében, a People magazinnak adott nyilatkozatában kijelentette, hogy "Mary szerető lelke lesz gyermekének, örülök neki".

A WorldNetDaily beszámolója szerint Mary Cheney és párja arról eddig nem számolt be, hogy hogyan fogant Mary gyermeke. Az azonban biztos, hogy 3,8 kilós kisfiú egészségesen született meg egy washingtoni kórházban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?