Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy izraeli miniszter szerint meg kell ölni a Hezbollah vezetőjét

MTI
2006.09.30. 12:55
Meg kell ölni "az első adandó alkalommal" a libanioni síita Hezbollah szervezet vezetőjét, Haszan Naszrallah sejket - jelentette ki szombaton egy izraeli miniszter, a biztonsági kabinet tagja.

"Meg kell ölni Naszrallahot az első adandó alkalommal, mivel a rossz megtestesítője mind a mi számunkra, mind a muzulmánok és a keresztények számára" - mondta a hadsereg rádiójában Benjámin Ben-Eliézer, az infrastruktúra ügyeiért felelős miniszter.

A munkapárthoz tartozó korábbi védelmi miniszter Ben-Eliézer a hadsereg Dél-Libanonból történő, hamarosan befejeződő kivonulása kapcsán fejtette ki álláspontját. Nyilatkozata egy nappal azután hangzott el, hogy a Maariv című izraeli lap azt írta, hogy Izrael egyelőre letett Naszrallah megöléséről, tartva attól, hogy az akció széles körű nemzetközi elítélést váltana ki.