Erzsébet
1 °C
4 °C

Terrorriadó Prágában

2006.09.23. 13:45
Megerősítették a biztonságot a cseh főváros legfőbb pontjain, valamint a repülőtéren. Pavel Bem prágai főpolgármester szerint a terrortámadás veszélye elsősorban a városközpontot fenyegeti.

Fokozott terroristaveszély miatt Prágában megerősítették a biztonsági intézkedéseket - jelentette be szombaton közleményben Mirek Topolánek cseh kormányfő. A kommüniké nem részletezte sem magát a fenyegetést, sem pedig a biztonsági intézkedéseket.

Ezt követően Ivan Langer belügyminiszter rendkívüli sajtóértekezletén közölte: a kormány Prága ellen készülő terrorista támadás veszélyéről kapott igen komoly információkat, és emiatt a főváros több tucat pontján megerősítették a biztonságot.

Pavel Bem prágai főpolgármester a CTK hírügynökségnek elmondta, hogy megerősítették a biztonságot a cseh főváros legfőbb pontjain, valamint a repülőtéren. Bem szerint a terrortámadás veszélye elsősorban a városközpontot fenyegeti.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?