Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Putyin tagadja, hogy elhagyta nejét

2008.04.18. 16:15
Egy 24 éves tornászlánnyal boronálta össze a távozó orosz elnököt egy pletykalap.

Kategórikusan tagadta Vlagyimir Putyin, hogy egy 24 éves tornászlány kedvéért elvált volna nejétől. A májusban távozó orosz elnök Silvio Berlusconinál tett látogatása során tagadta a válásáról szóló híreket.

Egy moszkvai bulvárlap a múlt szombaton írta meg, hogy az 55 éves Putyin két hónapja elvált feleségétől, Ludmilától, mert júniusban el akarja venni a 24 éves Alina Kabajevát.

Putyin és Kabajeva - hol jár az elnök szeme?

A tudósítások szerint a Berlusconinál vendégeskedő Putyin nem tűnt haragosnak a pletykákra vonatkozó kérdések miatt. Állítólag még tetszett is neki, hírbe hozzák egy fiatal nővel. Meg is jegyezte, hogy minden orosz nőt szeret.

Az állítólagos ifjú feleségjelölt, Alina aranyérmet nyert a 2004-es nyári olimpián, és jelenleg képviselő az orosz parlament alsóházában Putyin pártjának, az Egységes Oroszországnak a tagjaként. Szóvivője egyelőre nem hajlandó kommentálni a pletykákat.