Jenő
-3 °C
6 °C

Putyin elvált, és mutatós lányt választott magának

2008.04.16. 12:02
Bár a Kreml határozottan visszautasítja a hír kommentálását, egy orosz bulvárlap arról írt, Putyin júniusban feleségül veheti az ország egyik leghíresebb és legszebb tornászlányát, a 24 éves Alina Kabajevát.

Elvált feleségétől Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy feleségül vegye a 24 éves Alina Kabajevát, az olimpiai bajnok tornászt, modellt és újabban politikust. A hírről pénteken számolt be egy orosz bulvárlap, a Kreml kedden visszautasította a hír kommentálását.

A Moszkovszkij Korreszpondent névtelenséget kérő forrása, aki egy rendezvényszervező cégnél dolgozik, azt állította a lapnak, ők is versenybe szálltak a szentpétervári esküvő megrendezéséért.

Nézze meg képeinket!

Az 55 éves Putyin családjáról egyébként is igen keveset tudni: Ludmilla nevű felesége ali-alig mutatkozik, gyermekei pedig, Mása és Kátya álnéven, szigorú őrizetben élnek.

A lap feltételezi, hogy miután információik szerint két hónapja vált el Putyin, az esküvőt júniusra tervezheti, májusban ugyanis átadja az elnökséget Dmitrij Medvegyev miniszterelnöknek.

Alina Maratovna Kabajeva 1983-ban született Taskentben. Ritmikus gimnasztikázóként különleges hajlékonyságának köszönhette eredményeit, a mai napig a sportág legsikeresebb képviselője.

A 166 centis Kabajeva négyéves korában kezdett versenyszerűen tornázni, 1996-ban, 14 évesen már nemzetközi szinten versenyzett. 1999 és 2004 között öt Európa-bajnoki és két világbajnoki címet nyert. 2000-ben a sydney-i olimpián elrontotta karikagyakorlatát, összetettben csak a harmadik lett. 2004-ben az athéni olimpián megnyerte az összetett versenyt.

Az olimpia után visszavonult, azóta modellkedik, kisebb filmszerepeket vállal. Aktívan politizál, 2007 óta az orosz parlament, a duma tagja az Egységes Oroszország párt képviselőjeként, aminek hamarosan pártelnöke lehet új jegyese, Vlagyimir Putyin.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?