Richardson már megbékélne

2008.07.31. 15:28

Úgy tűnik, hogy több hónap után Clintonék összeborulhatnak Bill Richardson Új-Mexikói kormányzóval, akit Hillary stábjából Júdásnak és árulónak neveztek, amiért az előválasztások alatt Barack Obamát választotta. A Bill Clinton alatt az energiaügyekért felelős Richardson szerdán megtörte a jeget, és bejelentette, hogy államában két pénzgyűjtő rendezvényt is tart majd, hogy segítsen visszafizetni Hillary 25 milliós adósságának egy részét. (CNN)

Hillary eredetileg Obama támogatóitól várt jelentősebb adományokat, de nemrég kiderült, hogy visszalépése óta mindössze százezer dollárt kapott tőlük. Az egykori first lady ezután azzal próbált egy kis pénzt szerezni, hogy a héten bejelentette, támogatói között csillagfényes vacsorát sorsolnak ki, amelyen aztán a szerencsés bármiről beszélgethet a visszalépett elnökjelölttel.

Clinton szóvivője közleményében megköszönte Richardsonnak és Obamának is az adósság visszafizetéséhez nyújtott segítséget, és mindenkit biztosított, hogy Hillary továbbra is kampányol majd az illinois-i szenátor és más demokrata jelöltek 2008-as győzelme érdekében.