Polipként taperolta a nőket Trump

2016.10.13. 12:23 Módosítva: 2016.10.13. 12:23
4 hozzászólás

Úgy tűnik, tényleg kicsinálhatják a nők Donald Trumpot. A republikánus elnökjelölt – akinek a párttal kezdetektől ellentmondásos viszonya egyre ellenségesebb is – a nőkre nézve sértő, a vérfertőzéssel is zavarba ejtően viccelődő felvételek után újabb magyarázkodásra kényszerül négy nő vádja miatt, akik szerint Trump molesztálta őket. Trump kampánycsapata tagadja a vádakat, és perrel fenyegette meg többek között a New York Times-ot.

A Politicón összegyűjtött vádak beleillenek a Trump által felvállalt képbe, amely szerint úgy érzi, minden nőt meg kell szereznie, legalábbis 35 éves korig.

„Ketten mentünk be a szobába, ő becsukta az ajtót, a falhoz nyomott és megpróbálta lenyomni a nyelvét a torkomon” – idézte fel a People Magazine újságírónője saját 2005-ös élményét Trumppal, aki feleségével együtt készült interjút adni Natasha Stoynoffnak. Trump állítása szerint mindent bevetett, még Peter Lunge Steakhouse-ába is elvitte volna az újságírónőt. Stoynoff történetét kitalációnak nevezte Trump szóvivője, Katrina Pierson.

Egy több mint harminc évvel ezelőtti történet is előjött, a New York Timesban a most 74 éves Jessica Leedstől, aki egyszer repülőn került Trump mellé. Az asszony elmondása szerint 45 perccel később a férfi már tapogatta őt, a szoknyája alá akart benyúlni, a karfát is felhajtotta a művelethez. „Mindenütt ott volt a keze. Olyan volt, mint egy polip” – emlékezett vissza az üzletasszony.

Rachel Crooks azt mondta, hogy 11 éve – a múlt pénteki felvétel évében – csókolta meg ismeretlenül Trump, és az akkor 22 éves ügyfélszolgálatos lány szintén felidézte a történteket. Trump kampánystábja szerint ezek mind valótlan történetek.

Nem kommentálták Mindy McGillivray történetét sem, aki szerint 2003-ban őt is markolászta Trump. Az akkor 23 éves nő sosem tett feljelentést a rendőrségen.

Trump nem könnyíti meg a saját dolgát: szerdán a CBS News egy 1992-es felvételt hozott elő, amelyen a Trump-toronyban – abban, amiről Trump azt mondta a WTC elleni terrortámadás napján, hogy most az a legmagasabb Manhattanban – kislányokkal viccelődik az ingatlanmilliárdos. Amint elindulnak a lányok, egyiküknek azt mondja Trump: „10 év múlva járni fogok vele, elhiszik?”