Trump fel akarta vinni Sarka Katát a hotelszobájába Moszkvában

2017.01.12. 16:15
0 hozzászólás
Legalábbis ezt állítja a celeb még egy tavalyi videóban. A Blikknek a milliárdos névjegyét is megmutatta.

Noha a CNN és a Buzzfeed által kirobbantott, egy 35 oldalas, ellenőrizetlen állításokkal teli jelentésre alapozott legújabb Trump-botrány igencsak bűzlik, egészen más megvilágításba helyez egy tavalyi, akkor még teljesen ártatlannak tűnő magyar celebtörténetet. Az egy volt brit kém által összeállított dokumentum egyik legpikánsabb állítása, hogy Trump moszkvai prostituáltakkal keveredett pisiszex-partiba egy luxushotelben, mindezt pedig az orosz titkosszolgálat lefilmezte. Trump mindent kategorikusan tagadott – arra viszont igenis van egy konkrét állítás, hogy a leendő amerikai elnök 2013-ban csajozni próbált Moszkvában, és fel akart vinni egy magyar nőt a szobájába.

2016-11-09T082647Z 1552295400 HT1ECB90NG31V RTRMADP 3 USA-ELECTI
Fotó: Carlo Allegri / Reuters

Sarka Kata 2016 májusában Kasza Tibi egyik videójában (5:45-től) nevetve beszélt arról, hogy Donald Trump pár évvel ezelőtt fel akarta őt szedni, és éppen Moszkvában. (A videót a 444.hu szúrta ki.)

Oroszországban voltunk a Miss Universe döntőjén, és odajött hozzám egy férfi, így elkapta a kezemet. Egy ilyen testőrcsokor közepén állt, elkapta a kezem, odahúzott magához, és kérdezte, hogy "ki vagy te?", kérdezte angolul. (...) És odaadta a névjegykártyáját a privát számával, és elmondta, hogy melyik szállodában hányas szobában lakik – és őt úgy hívják, hogy Donald Trump.

Később Sarka Kata a Blikknek még több részletet árult el a találkozóról: szerinte Trump nem zavartatta magát, állítása szerint „fel akarta őt vinni a szobájába". Trump állítólagos ajánlatára a 2013-as Miss Universe szépségverseny moszkvai döntője utáni bulin került sor, az eset bizonyítékául pedig Sarka meg is mutatta a milliárdos privát névjegyét a Blikknek (itt látható).

IMG 5196
Fotó: Rostás Bianka / Velvet

Sarka a bulvárlapnak azt mondta, nem vette komolyan Trump közeledését, ráadásul ott volt férje, Hajdú Péter is – Trump viszont felesége, Melania nélkül érkezett Moszkvába.