Összeroppant Pákóék koncertszervezője

2010.11.26. 09:19
Két jegy fogyott csütörtökig Fekete Pákóra és társaira, így elmarad a szombati siófoki koncert, amit az ideggyógyászatról kiengedett szervező szerint a vörösiszap-károsultak javára rendeztek volna.

Csütörtök délelőtt lemondta a jótékonyságinak szánt szombati koncertet a vadállatbefogóként ismert Both Zoltán, a koncert ötletgazdája és szervezője. Miután szembesült azzal, hogy nem fogynak a jegyek, idegösszeroppanással kórházba is került. "A siófoki kórházból a kaposvári pszichiátriára akartak küldeni mentővel, de én ezt saját felelősségre megtagadtam" – mesélte a részleteket a Sonline.hu-nak.

Forrás: sonline.hu
Forrás: sonline.hu

A mérges skorpiókkal üvegkoporsóba fekvő Both győzte meg celebbarátait a siófoki jótékonysági koncertről, melynek a bevételét elmondása szerint a vörösiszap-katasztrófában fedél nélkül maradtaknak szánta. Fekete Pákó, Krisz Rudi, a Kerozin, Josh és Jutta, valamint Nick Árpád lépett volna fel.

"Óriásit csalódtam – mondta. – Több százezer forintot tettem az előkészületekbe, mert úgy gondoltam, kapjanak valamit a siófokiak és segítsünk is a rászorulókon. Többen figyelmeztettek, hogy a siófokiakat nem lesz könnyű megmozdítani, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire. Nagyot csalódtam bennük. S akkor nem elég a bajom, a fellépők egy része a gázsiját kéri tőlem."

"Krisz Rudi és a Kerozin nem követelőznek a fellépti díjért, a többiek igen. Én meg belerokkantam. Előbb az ideggyógyászaton kötöttem ki, majd a gyomrom ment tönkre, persze, hiszen napok óta egy falat sem megy le a torkomon. Egyszerűen nem értem, hogy mi volt a baj. A spórolt pénzemen elmehettem volna nyaralni is a barátnőmmel, a maradékot meg elvihettem volna személyesen a károsultaknak. Soha többé nem vágok bele ilyesmibe Siófokon."

Both Zoltánt többször kezelték idegösszeroppanás miatt. Az Indexen akkor írtunk róla, mikor állítólag munka közben félreértésből fekete özvegynek nézett ártatlan pókokat.