Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Betegsége óta először ad élő interjút Kulka János

2018.08.07. 13:55

Majdnem két héttel a Klubrádiónak adott, felvételről közölt interjúja után az ATV-n is szerepelni fog Kulka János. A színművész a betegsége óta először szólal majd meg élő adásban az Egyenes beszéd vendégeként kedden este.

Kulka János ezúttal is Varga Sarolta klinikai logopédussal szerepel majd a műsorban, aki zeneterápiával oldotta fel a verbális blokkokat a színész fejében. Mint ismert, Kulka János 2016 tavaszán stroke-ot kapott, aminek következtében a beszédközpontja sérült, afáziás lett.

A logopédus Falusi Mariann és Lang Györgyi műsorában elmondta: az afázia esetén a gondolatok ugyanúgy működnek, mint korábban, csak nem tudja azokat elmondani a beteg, ami szorongásos állapotot idéz elő. "Szörnyű, szörnyű" – tette hozzá a színész.

Kulka János és Varga Sarolta kedd este fél nyolc után lesz látható az ATV Egyenes beszéd című műsorában, a klubrádiós interjúról ebben a cikkünkben írtunk, később a Fókusznak is nyilatkozott, ekkor mondta el, hogy soha többé nem akar színpadra állni.