16:00, December 05. ÉLŐ
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Asia Argentót egy fiatalkorú színész zaklatásával vádolják

2018.08.20. 14:50 Módosítva: 2018.08.20. 14:50
Peren kívüli egyezséget kötött a közelmúltban egy Jimmy Bennett nevű fiatal színésszel Asia Argento olasz színésznő, aki elsőként vállalta névvel is, hogy Harwey Weinstein producer megerőszakolta. Bennett egy eljárásban azzal vádolta meg Argentot, hogy 17 éves korában szexuálisan zaklatta őt, ami őt összezavarta.

A The New York Times úgy tudja, hogy a most 42 éves Asia Argento olasz színésznő egy megállapodás szerint 380 ezer dollárt (108 millió forintot) fizetett ki, a ma már 22 éves Jimmy Bennettnek, mert 17 évesen szexuálisan zaklatta.

A színész és rockzenész a jogi dokumentumok szerint azt követően határozta el, hogy jogi panaszt nyújt be Argento ellen, hogy a színésznő tavaly októberben nyilvánosságra hozta, Harvey Weinstein filmmogul megerőszakolta őt - írta az amerikai lap vasárnap publikált riportja.

Szokott gyermekáldozatot játszani

Bennett fiatal kora ellenére már tucatnyi nagyjátékfilmben és reklámban szerepelt, játszott Harrison Forddal a Tűzfal című filmben, volt Bruce Willis társa, a Túszjátszma című filmben, de az itthon is sikeres Lopott életekben is ő játszotta Johnt, a fogyatékos kisfiút, aki brutális gyilkosság áldozatává válik.

Argento és Bennett 2004-ben szerepeltek együtt A szív csalfa vágyai című filmben, amelynek rendezője is Argento volt.

Az esetről annyit lehet tudni, hogy Bennett 17 éves korában, 2013-ban került sor szexuális együttlétükre egy kaliforniai hotelben, ami után Bennett állítólag extrém mértékben összezavarodott és a karrierje folytatásában is bizonytalan volt.

Nem kommentálják

A The New York Timeshoz e-mailben juttatták el az ügy jogi anyagait, és azok hitelességét a lap számára az ügyet ismerő személyek megerősítették.

Argento és Bennett egyelőre nem kommentálta a Times cikkét.

Harvey Weinstein ellen, akit több mint 70 nő vádolt meg szexuális zaklatással, erőszakkal a botrány kirobbanása óta, a New York-i ügyészség három nő sérelmére elkövetett szexuális ragadozóként elkövetett erőszak, szexuális zaklatás, erőszakos nemi közösülés, szexuális bántalmazás miatt már vádat emelt.

A 66 éves filmproducer május 25-én feladta magát a New Yorki rendőrségen. Egymillió dollár óvadék ellenében szabadon engedték, de elektronikus nyomkövetőt kell viselnie, és nem hagyhatja el New York és Connecticut államot.  • Hírek
  • Hírek