Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Kulka János januárban visszatér a színpadra

2018.11.06. 21:47 Módosítva: 2018-11-06 22:46:22

2019 januárjában, több mint két és fél év kihagyás után januárban visszatér a színpadra Kulka János – vette észre az Infostart.

A színész a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport január végi bemutatójában tér vissza a Trafóban, ahol Móricz Zsigmond Árvácska című regényének Ördög Tamás által rendezett adaptációjában játszik majd.

A színdarabot január 31-én, és február 1-jén lehet majd megtekinteni, más időpontokról nincs szó, de már ez is meglepő azzal együtt, hogy Kulka augusztusban a stroke utáni első interjúban arról beszélt, soha többet nem szeretne színpadra állni.

Kulka János két és fél évvel ezelőtt kapott stroke-ot, ami többek közt a beszédét is érintette, az agyvérzés következtében ugyanis a beszédközpontja is sérült. A színész azóta logopédusa segítségével mindent újratanult, ennek nehézségeiről több interjúban beszélt korábban. 

Kulka aztán október végén Ady Endre négysoros, Bajvívás volt itt című versét mondta el a 24.hu videósorozatában, amit a költő halálának századik évfordulójára készítettek. Ez volt egyébként az első szereplése színészként a betegsége óta, már ha nem számítjuk az X - A rendszerből törölve című filmet, ahol egy nem szöveges mellékszerepben volt látható.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?