Hét bő esztendő vár Pókember rajongóira

pokverzum-fokep-3
2019.03.13. 08:58
A Sony fejesei csupa jó hírrel szolgáltak azoknak, akik szeretnének többet látni a Pókember univerzumának karaktereiből.

Az Irány a Pókverzum a 2019-es Oscar gálán bezsebelte a legjobb animációs filmnek járó díjat, és nehéz elvitatni, hogy tényleg üdítő jelenség volt a szuperhősös filmek tengerében. A Venom is tarolt a mozikban, és úgy tűnik, most már nincs megállás.  A Sony Pictures Entertainment elnöke, Tony Vinciquerra és a Sony Television vezetője, Mike Hopkins a Variety-nek adott interjúban elmondta, komoly terveik vannak azokkal a Pókemberhez köthető karakterekkel, akiknek jogait ők birtokolják. Ezek száma egyébként körülbelül 900-ra tehető, szóval van miből válogatni.

Az elkövetkezendő hét-nyolc évre megvannak a terveink, és nemcsak filmekben, hanem sorozatokban is gondolkozunk

- nyilatkozta Vinciquerra.

Hopkins pedig hozzátette, a televíziós részlegnek már elég komoly elképzelései vannak azzal kapcsolatban, hogy mely karakterek jutnak majd nagyobb szerephez, kik kapnak saját sorozatot, és elhintette azt is, hogy nem kell sokáig rágni a körmünket, ugyanis hamarosan valami nagyon nagy durranással jelentkeznek.

Hogy pontosan mi várható televíziós fronton, arról nem árultak el semmit, a filmekről azonban már jóval többet tudni: folytatást kap a Venom, a második rész valamikor 2020-ban érkezik, és jövőre mutatják be a Morbius filmet is Jared Leto főszereplésével.