Megérkezett az új Bond-film főcímdala Billie Eilishtól

2020.02.14. 06:26

Nincs idő meghalni, énekli stílusosan Billie Eilish az új James Bond-film főcímdalában. 

Január közepén derült ki, hogy a tizennyolc éves énekesnő fogja jegyezni a legújabb 007-es filmet, ezzel ő lett minden idők legfiatalabb előadója, aki Bond-főcímdalt adhat elő.

A dalban fel-felsejlik egy árulás, szerelmi csalódás, ami akár utalhat az előzetesben is megjelenő, Bond és a barátnőjét alakító Léa Seydoux közötti viharos beszélgetésre is.

A film magyarországi bemutatója 2020. április 8-án lesz, a főszerepekben Daniel Craig mellett Rami Malek (Bohém rapszódia, a Mr. Robot sorozat) és Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049) látható.

Állítólag ez lesz az utolsó alkalom, hogy Daniel Craig a brit titkosügynököt alakítja majd, és az utolsó közös munka a stábbal nem ment könnyen. A filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, de ő végül visszalépett, és vele együtt távozott John Hodge forgatókönyvíró is. Később Cary Fukunaga vette át a helyét, de az alkotói csapatban egyéb változások is voltak, majd egy akciójelenet felvétele közben Craig elesett, és emiatt kényszerpihenőt kellett tartania, illetve egy stábtag könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor a londoni Pinewood Studióban egy robbantásos jelenet munkálatai zajlottak.