James Bond nem tudott csendben nyugdíjba vonulni

GettyImages-1173447245
2019.12.04. 15:13

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a legújabb James Bond film, a No time to die (Nincs idő meghalni) első igazi előzetese. A film magyarországi bemutatója 2020. április 8-án lesz, a főszerepekben Daniel Craig mellett Rami Malek (Bohém rapszódia, a Mr. Robot sorozat) és Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049) látható. És igazak voltak a hírek, valóban egy nő lett a 007-es utódja. Nomit Lashana Lynch (Marvel Kapitány) alakítja.

Állítólag ez lesz az utolsó alkalom, hogy Daniel Craig a brit titkosügynököt alakítja majd, és az utolsó közös munka a stábbal nem ment könnyen. A filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, de végül visszalépett, és vele együtt távozott John Hodge forgatókönyvíró is. Később Cary Fukunaga vette át a helyét, de az alkotói csapatban egyéb változások is voltak, majd egy akciójelenet felvétele közben Craig elesett, és emiatt kényszerpihenőt kellett tartania, illetve egy stábtag könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor a londoni Pinewood Studióban egy robbantásos jelenet munkálatai zajlottak. 

Borító és címlapkép: Léa Seydoux és Daniel Craig a film olaszországi helyszínén Materában / Fotó:  Franco Origlia /  Getty Images Hungary