Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C

Curtisből nem kér többet egy darabig a Tv2

2020.11.12. 18:31

Németh Ádám, a Sztárban Sztár kreatív producere a Retro Rádió reggeli műsorában Bochkor Gáboréknak beszélt a nemrégiben kipattant Curtis-botrányról.

Mint ismeretes, Széki Attila rejtélyes okok miatt távolt maradt a showműsor élő adásától, amely miatt komoly szankciókra számíthat. Egyes hírek szerint akár hatmillió forint kötbért is fizetnie kell a Tv2-nek. A csatorna jogi útra tereli az ügyet, és egyelőre nincs is tervben, hogy a közeljövőben számolnának vele.

A producer a kártérítés összegéről nem beszélhetett, hiszen az csak a felekre tartozik, de arról igen, hogy mindenképpen jogi úton rendezik Curtisszel az ügyet.

Curtis esélyes volt a győzelemre, magasan vezette a statisztikákat az egyik produkciója. A bocsánatkérés lehetőségét megadták neki egy plusz produkcióval, de ezért már nem kapott pénzt. 

A műsor napján már délelőtt várták a rappert, de nem érkezett meg, ezért Németh Ádámék végül válságstábot hívtak össze.

Van a versenyzőknek egy koordinátora, akik tartják velük a kapcsolatot. 10 órára kell érkezni, hogy mindent elpróbáljunk. Ha nincs ott egy szereplő, akkor azt elég nehéz megoldani. Már ekkor fel kellett készülnünk, hogy csak később, vagy abszolút nem érkezik meg. A kaput nyitva hagytuk, de délután 2-3 óra magasságában lemondtam arról, hogy megérkezik. Nyilván próbáltuk elérni, nem csak saját erőből. Az egész családját bevontuk a folyamatba, de senki sem érte el. Átkapcsoltam egy kapcsolót az agyamban, és tudtam, hogy nem fogjuk elérni. Összehívtunk egy válságstábot, és kitaláltuk, hogy hogyan menjen majd a műsor.  • Vennék
  • Hírek