Lefoglalták a helyszínt a Balaton Soundra

2021.02.26. 17:00

A Sziget Kulturális Menedzseriroda Kft. a jelek szerint optimistán tekint a nyárra, és már most lefoglalta június végére a Balaton Sound helyszínét Zamárdiban.

Kapcsolódó

Nem mondanak le az idei fesztiválokról a szervezők

Lobenwein Norbert fesztiválszervező annak is örülne, ha csak magyar zenekarokkal tudnák megtartani a nagy zenei rendezvényeket.

A 24.hu szerint a szervezők új szerződési ajánlatot tettek, ami miatt a polgármester csütörtökön rendkívüli képviselő-testületi ülést tartott, és végül úgy döntöttek, hogy

a szigorú járványügyi szabályokat betartva meg lehet rendezni a Balaton Soundot és a Strand Fesztivált is, amelynek szintén Zamárdi a házigazdája. 

Kádár Tamás, a Sziget Zrt. ügyvezetője elismerte: valóban felvették a kapcsolatot Zamárdival, hogy biztosítsák a helyszíneket, de tartják magukat ahhoz, hogy márciusban döntenek véglegesen az idei rendezvények sorsáról, ezért tettek egy évvel elcsúsztatható javaslatot a településnek. A Sziget főszervezője hozzátette: a legutóbbi kormányzati bejelentések szerinte nem javítják az esélyeket arra, hogy a nyári szezonban bármilyen, oltási igazolványos rendezvényt megtarthassanak.

Kapcsolódó

Gerendai Károly: Még 2022 is a túlélésről fog szólni

Százmilliós veszteséget volt kénytelen finanszírozni a Sziget alapítója.  • Hírek
  • Lakáshitel