Britney Spears botrányos interjúra készül

GettyImages-627360204
2021.03.19. 06:01
Bennfentesek szerint az énekesnő először Oprah Winfrey-nek adna exkluzív interjút.

A legfrissebb értesülések szerint Britney Spears készen áll – sőt, hajlandó is – megosztani rögös életútjának történetét a közönséggel, ám egyetlen feltétellel: ha ő alkotja a szabályokat.

Az Entertainment Tonight úgy értesült, hogy a popsztár hálás azért a rengeteg szeretetért és támogatásért, amit a rajongóktól kapott az elmúlt hetekben, miután az életéről és a gondnokság alá helyezéséről szóló, Framing Britney Spears című dokumentumfilm hatalmas port kavart nemcsak az amerikai sajtóban, de túlzás nélkül az egész világon.

Világméretű kampány indult az énekesnőért, rajongók milliói hallatták segélykiáltásaikat, miután kiderült, hogy Britney még mindig édesapja, Jamie Spears gondnoksága alatt kénytelen boldogulni. Az említett dokumentumfilm és annak visszhangja motiválhatta a popsztárt abban, hogy a közeljövőben megszólaljon saját ügyében. És ki másnak öntené ki a lelkét, ha nem Oprah Winfrey-nek?

Ehhez a döntéshez minden bizonnyal Harry herceg és Meghan Markle minapi, Winfrey-nek adott interjúja is hozzásegíthette az énekesnőt.

Britney fontolgatja, hogy kitálal, főleg azért, mert nem akarja, hogy mások meséljék el az ő történetét. Mindig is utálta az interjúkat, de ha muszáj megszólalnia, akkor valószínű, hogy Oprah Winfrey lesz az első, akinek megnyílik. Jelenleg még nincs tervben semmiféle beszélgetés, ám ha arra kerül a sor, Britney-nek előtte még bőven akad elintéznivalója

– nyilatkozta az ET-nek egy hozzátartozó. Az illető azt is elmondta, Spears érzi a felé áradó szeretetet, és sokkal boldogabb, mint korábban. Bár az énekesnő gyámsági ügyében nem született újabb döntés, millió biztató üzenetet kapott. Úgy érzi, végre megértik őt az emberek.

Azt akarom, hogy Oprah üljön le Britney-vel. Csak Oprah az, akiben meg lehet bízni

– írta egy Twitter-felhasználó.  

(Borítókép: Britney Spears 2016-ban a színpadon. Fotó: JB Lacroix / Getty Images Hungary)