Újranyit Magyarország legnagyobb mozihálózata

2021.05.26. 15:22 Módosítva: 2021.05.26. 15:25

Hosszú idő után újra megnyitja kapuit a Cinema City Magyarországon. Az ország legnagyobb mozihálózata június 3-án, 203 nap után fogad ismét vendégeket, és műsorra tűzi többek között A nomádok földje, a Lelki ismeretek, a Hang nélkül 2., a Halálos iramban 9., a Szörnyella, Démonok között 3. és a Spirál: Fűrész hagyatéka című filmet is.

A nyáron további filmek érkeznek, mint például a LeBron James nevével fémjelzett Space Jam: Új kezdet, a Croodék – Egy új kor, a Hotel Transylvania 4., a Fekete özvegy, míg az év további részében jön a 25. Bond-film, a Nincs idő meghalni, a Top Gun: Maverick és az Örökkévalók.

Magyar filmekből sem lesz hiány, így az Űrpiknik, az Így vagy tökéletes, a Becsúszó szerelem, a Feleségem története, a Toxikóma és a Természetes fény is vászonra kerül.

A Cinema Citynél ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy a tavaly nyáron bevezetett óvintézkedések június 3-tól is érvényben lesznek, és a mozikat csak azok látogathatják, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, míg a 18 éven aluliak, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat.