Lilu harmadik gyermekéről mesél a Sunday Brunch adásában

2021.11.06. 09:45

A héten jelent meg Lilu Rutin – tudatos bőrápolás az alapoktól című könyve, ami egy jófajta szépségbiblia, és könnyű értelmezhetősége okán nem szakirodalom, hanem mindenki által befogadható olvasmány. Ilyen pedig nem nagyon volt ebben a témában a piacon, mármint ami ilyen széles tömegekhez szólt volna, és rendszerbe foglalta volna az alapvető tudnivalókat.

Sunday Brunch - Lilu előzetes

Aki holnap megnézi a Sunday Brunchot, Liluból a skin care szakértőt ismerheti meg egy kicsit jobban. Adás közben számos szépségtippet megoszt, sőt egy ponton kinyitja neszesszerét, és kiderül, mi az ő arcápolási rutinja.

„A szépségápolásnak két alapja van: a megfelelő arctisztítás és a fényvédelem.”

A fényvédő szerinte a Szent Grál, az a minden.

A beszélgetés második felében jobban megismerjük családját; felvonul az olaszos temperamentumú família nagy része, Lilu beszél gyermekeiről, a legkisebbről is, akinek születésével, úgy érzi, teljessé vált az élete.

S hogy ki a harmadik gyerek? Természetesen első könyve, amelyet a Sunday Brunch stúdiójában vesz kézbe először, ugyanis az a beszélgetés napján jelent meg, és a debreceni nyomda küldött egyet, hogy jó felütéssel indulhasson a brunch. Tartsanak velünk vasárnap reggel az Indexen!

Korábbi adásaink vendégei voltak többek között Kovács Patrícia, Pásztor Erzsi, Bereczki Zoltán.