Zséda karrierje a Polgár Jenő Hivatalból indult

BP-1238
2021.11.21. 10:14

A Sunday Brunch mai beszélgetésének egy mondata napok óta kattog bennem, annyira találó. Zséda mondta magáról, hogy énekesnőként két éne van: a díva és a virágáruslány. Utóbbi karakterisztika roppant találó, és tökéletesen definiálja az énekesnőt.

Zséda, aki 27 éve áll színpadon, mással is meglepett. Ön például tudta, hogy Pápán született, a szentesi dráma tagozatos gimnáziumba járt, első munkahelye pedig Polgár Jenő hivatalában volt? Mint ismeretes, Polgár Jenő a pápai önkormányzat munkatársa volt, aki akkor vált országosan közismertté, amikor Kolompár Sándor monológja, a Mikor a mennyezet repedezett felkerült az internetre. A történet roppant szórakoztató, a teljes sztori, vagyis a karrier kezdőállomásának megismeréséhez érdemes a videóra kattintani.

Zséda karrierje a Polgár Jenő Hivatalból indult

A beszélgetés során körbejárjuk azt a kérdést, mitől működött első hivatalos formációja, a Cotton Club Singers, és mért hagyta ott sikerei csúcsán az akolmeleget. Szót ejtünk Zséda legújabb lemezéről, a Szívizomlázról és annak egyik slágeréről, a Hellóról, ami Kökény Attila közreműködésével jött létre.

Nem ez az első Sunday Brunch-epizód, amelyben egy duett nehéz körülmények között történő megszületéséről beszélünk. Nemrég Bereczki Zoltán vázolta, milyen keservesen kelt életre Rúzsa Magdival közös dala, a Csillagtérkép. Valóban nem könnyű műfaj, ezt Zséda is elismeri, egyben beavat egy meglepő dologba, méghozzá abba, kivel tudna elképzelni a jövőben közös éneklést: pont nem azzal, akire tippelne az olvasó!

A beszélgetésben jut tér és idő a magánélet átbeszélésére. Szóba kerül Zséda fia, a család macskája, az időről időre megrendezett gardróbürítés, aminek bevétele mindig jótékony célra megy. Kár, hogy csak a 34-36-os méretű nők találhatnak Zséda szekrényében kedvükre való darabot. 

Tartson velünk ezúttal is, nézze meg a videót, vagy indítsa el a csak hallgatható változatot.

A műsor korábbi adásainak vendége volt többek között Kovács Patrícia és Pásztor Erzsi.