És egyszer csak… megérkezett a Szex és New York új évadának első két része

2300730 5808210 8640x5760
2021.12.09. 15:16
A sikerszéria folytatása az HBO Go felületén mától elérhető. Első körben két új részt kaptunk, magyar felirattal.

A Szex és New York sorozat rajongói 11 év koplalás után végre megkapják, amit senki sem hitt, maximum remélt; új epizódrészeket. A sorozat 2004-ben fejeződött be, majd négy évvel később mozifilmben folytatódott a történet, ami 2010-ben megfejeltek egy második résszel.

Majd év elején robbant a hír: egy évadra visszatérnek a szingliélet, randizás majd házasság nehézségeit és szépségeit megéneklő nagyvárosi lányok. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis az első pillanatban megerősítették a hírt, hogy elvállalták a felkérést, sőt, mint executive producerek és részt vesznek a munkálatokban. A rajongók mégsem örülhettek felhőtlenül, mert Kim Cattrall elhatárolódott a folytatástól.

Az elmúlt hónapok alatt csepegtetve érkeztek az információk arról, hogy kik azok a színészek, akik az eredeti szereplőgárdából visszatérnek. A lista pedig egyre bővült olyan nevekkel, mint Chris North (Mr Big), Mario Cantone (Anthony), David Eigenberg (Steve), Evan Handler (Harry) és Willie Garson (Stanford ), aki sajnálatos módon idén szeptemberben, 57 évesen hunyt el.

Majd megérkezett az első előzetes, amitől a hűtők megteltek a Cosmopolitan koktél alapanyagaival, hogy december 9-én már csak egy shakerbe kelljen összerázni a sorozathoz tökéletesen passzoló italt. A hangulat mit sem változott, mintha ugyanott folytatnánk, ahol 2004-ben abbahagytuk.

Az első két rész már elérhető az HBO Go felületén (magyar felirattal), a következő epizódok pedig hetente érkeznek a platformra.

(Borítókép: HBO Go)