Ivó, Milán
EUR 383,64 Ft
USD 365,78 Ft
5 °C
26 °C

Eszenyi Enikő újra színpadra állt

2022.01.23. 20:07

Egy saját rendezésű előadáson újra színpadra állt Eszenyi Enikő a kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. A Vígszínház korábbi igazgatója a Cirkuszhercegnőben ugrott be, miután a Güntherné karakterét játszó kollégája lebetegedett.

Eszenyi Enikő ugyanakkor csak az operett elején lévő részt vállalta, mivel a darab zárórészéhez tartozó nagyjelenetet kollégája már el tudta játszani.

Csapó Virág kolléganőm beteg lett, de szerencsére semmi baja nincs, tudja játszani a darab végén a nagyjelenetet. Az elején egy csomó olyan rohangálós rész van, amit viszont nem tud, úgyhogy két év után mint bohóc fogok játszani

– mondta a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő. Eszenyi Enikő arról számolt be, hogy nagyon izgul, és várja az előadást, amire sok nézőt várnak.

Tök jó, hogy újra színpadon vagyok. Nem is nagyon tudok mit mondani, egy kicsit le vagyok blokkolva

– tette hozzá.

Eszenyi Enikő még 2020-ban távozott a Vígszínház éléről viharos körülmények között, miután vezetői stílusát kifogásolva többen is megvádolták azzal, hogy rendszeresen megalázta őket a közös munka során.

A színésznő ezt követően visszavonta újabb igazgatói pályázatát, nem sokkal később pedig végleg befejezte a munkát a Vígszínházban. A teátrumot 2020. július 1. óta Rudolf Péter vezeti.

Ezután a színésznő egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, és szülővárosában, Csengeren foglalkozott fiatalokkal, és rendezett. Kecskeméten felkérték a  Cirkuszhercegnő megrendezésére. Az előadásban Járai Máté is szerepel, aki az Eszenyi Enikővel való közös munka megítélése miatt került vitába Lengyel Tamással.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek