Nem minden karakter fogja túlélni a Trónok harcát

GettyImages-1147897315
2022.07.10. 06:42
George R.R. Martin szerint a Trónok harca-könyvek másképp végződnek, mint a tévésorozat.

A 73 éves író jelenleg a „A tél szele” című könyvön dolgozik – a sorozat utolsó előtti részén –, és ragaszkodik ahhoz, hogy a történet csúcspontja más lesz, mint a televíziós sorozaté, amelynek befejezése megosztotta az embereket, azt ugyanis sok nézői kritika érte.

Néhány dolog, amit a tévésorozatban lehetett látni, benne lesz a következő könyvben, bár nem biztos, hogy teljesen úgy, ahogy az emberek gondolnák. De a nagyobb része eléggé különbözni fog attól. Nem minden karakter fogja túlélni A tűz és jég dalát azok közül, akik a Trónok harca fináléjában talpon maradtak

fejtette ki George R.R. Martin a legfrissebb blogbejegyzésében.

„A regények sokkal nagyobbak és sokkal, de sokkal összetettebbek, mint a sorozat. Bizonyos dolgok, amelyek a tévében láthatók voltak, nem fognak megtörténni a könyvekben. És ez fordítva is igaz” – tette hozzá a 73 éves szerző.

Martin azt írta, számít arra, hogy az emberek összehasonlításokat fognak tenni a regények és a tévésorozat között, és meg tudja érteni, hogy a rajongók miért teszik ezt.

Kétségtelen, hogy ha egyszer befejezem, hatalmas viták lesznek arról, hogy melyik a jobb: a könyvek vagy a sorozat. De ez teljesen rendben van

– jegyezte meg George R.R. Martin.

(Borítókép: George R.R. Martin. Fotó: Amy Sussman / Getty Images)