Tom Jones elárulta, miért maradt el a budapesti koncertje

K EPA20190429002
2022.07.13. 10:55
Július 12-én Tom Jones koncertje elmaradt a budapesti MVM Dome-ban. Az énekes most a közösségi médiában számolt be az esemény részleteiről.

Tom Jones kedd esti koncertje elmaradt Budapesten, ahogy arról korábban már beszámoltunk. Az énekes most elmondta a közösségi médiában, hogy pontosan mi is történt. A Twitteren megosztott poszt magyar idő szerint nagyjából hajnali egykor érkezett, és a következőről írt benne:

Minden érdeklődőnek: az Egyesült Királyságból Budapestre utaztam, és másnap reggel torokfájással keltem. Egy specialista meglátogatott, és vírusos torokgyulladást diagnosztizált nálam. Nyomatékosan arra kért, hogy a mai koncertet halasszuk el, és gyógyszeres kezelést, valamint pihenést írt elő

– írta Tom Jones, hozzátéve, hogy nem esett össze sehol, semmikor, ez pusztán pletyka.

„Remélhetőleg a gyulladás hamarosan elmúlik, és folytathatom a fantasztikus nyári turnémat. Sajnos a koncertet az utolsó pillanatban kellett lemondani, ezt nagyon sajnálom. Mindazonáltal a koncertet Budapesten újraütemeztük, és augusztus 16-án tartjuk meg. Köszönök még egyszer minden kedves törődést!” – írta az énekes.

Ahogy megírtuk, a közönség csalódottan, de megértéssel fogadta az eseményeket, és a tömegben inkább az énekes jólléte iránti érdeklődés, mint az elmaradt koncert utáni bosszankodás visszhangjait lehetett hallani. A 82 éves énekes új lemezét is promotálandó turnézza végig a planétát, korát megszégyenítő energiával és profizmussal fogadja közönségét a világ összes táján. Az átütemezett budapesti koncertjét augusztus 16-án tartják meg, melyre a megvásárolt jegyek továbbra is érvényesek.

(Borítókép: Tom Jones walesi énekes fellép a Stagecoach countryzene-fesztiválon a kaliforniai Indióban 2019. április 28-án. Fotó: Etienne Laurent / EPA / MTI)