Szentgyörgyi Bálint: A közönség hangja fordította meg a sorsunkat

978
2023.01.10. 11:08
A besúgó című sorozat, bár az HBO Max égisze alatt nem folytatódik, a SkyShowtime felvásárolta a jogokat, hogy újból műsorra tűzze.

Két és fél hónap játékidőt kapott csupán az HBO online streamingplatformján A besúgó című magyar sorozat, most mégis új erőre kap. A SkyShowtime nevű cég vásárolta fel a sorozat jogait, amely cég olyan vezető vállalatok műsorait és alkotásait képviseli és viszi online felületre, mint a Universal, a Paramount vagy a DreamWorks.

Szentgyörgyi Bálint filmje csúcsidejében a Batman sikereit is képes volt felülmúlni hazánkban, a rendező Instagram-posztja alapján pedig az új tulajdonos és a visszatérés a streaming világába „még csak a kezdet”.

 Megkeresésünkre Szentgyörgyi a következőket válaszolta:

Két és fél hónapig voltunk elérhetők az előző otthonunk műsorán, ahol többen nézték meg itthon A besúgót, mint az új Batman-filmet. Ez egyértelmű jelzés volt a magyar nézőktől. A SkyShowtime meghallotta a hazai közönség hangját, és szó szerint a közönség hangja fordította meg a sorsunkat. Büszkeséget és szeretetet érzek a színészek iránt, akik megmutatták, hogy igazságtalan időkben is higgadtan viselkedő csapat vagyunk. Péntek este ünnepelni fogunk, és örömmel nyugtázzuk, hogy a sorozat szlogenje új értelmet nyert: Mocskos idők… Kezdjük újra!

A SkyShowtime mint új platform előreláthatóan már tavasszal elérhető lesz, így van rá lehetőség, hogy a kezdő kínálatban láthassák a rajongók A besúgó eddig megjelent részeit. Hogy a forgatás újraindul-e, valamint hosszú távon mi lesz a történet végkimenetele, még kérdéses, de Szentgyörgyi Bálint nyilatkozatai alapján ő és a stáb is bizakodó.

A vállalat hosszú távú célja, hogy betörjön a saját tartalmakat gyártó platformok közé, valamint az általa felvásárolt, kellően sikeres sorozatokhoz igény esetén új évadokat rendeljen be. Az oldal elsődleges célközönsége az európai piac, ezért a kínálatához megszerzett műsorok között norvég, svéd, spanyol, horvát, cseh, dán és román alkotások is szerepelnek. A platform A besúgón túl olyan sikeres, európai sorozatok új otthona lesz, mint az Időbevándorlók, a Kamikaze, vagy a Mi vagyunk a medvék

(Borítókép: HBO)