Megszólalt Jack Nicholson eltitkolt lánya

2023.02.20. 07:08
Tessa Gourin egy interjúban beszélt a gyerekkoráról, és arról, hogy szerinte milyen volt Jack Nicholson fel nem vállalt lányaként felnőni.

A 28 éves New York-i színésznő a The Daily Beastnek nemrégiben adott interjúban beszélt tapasztalatairól, és kifejtette, hogy édesanyja, Jennine Gourin már kiskorától kezdve azt mondta neki, hogy „ne mondja el senkinek, hogy híres apja van” − írta meg a People.

Gourin azt mondta a kiadványnak − amely Nicholson „kiköpött hasonmásaként” jellemezte −, hogy a színészt nem érdekelte, hogy gyerekkorában tartsa vele a kapcsolatot. Gourin nem kívánt részletekbe bocsátkozni, bár azt állította, hogy oktatását a színész finanszírozta.

Amikor gyerek vagy, nincs választásod, hogy hova mész, így ha az anyukád odaküld valakihez, aki technikailag az apád, és ő beleegyezik, hogy egy órára vagy néhány napra veled legyen, akkor oda fogsz menni. Fogalmazzunk úgy, hogy nem ismerem túlságosan ezt az embert

− mondta Gourin.

Nicholson, akinek öt másik gyermeke van, nem ismerte el nyilvánosan Gourint a lányaként. A színész képviselője nem reagált azonnal a sajtó megkeresésére.

Gourin elmondta, hogy színészként tiszteli Nicholsont.

Nagyon szeretném, ha mindenki megértené: művészetet csinálni és a világ legjobb apukájának lenni két különböző dolog. Eszem ágában sincs őt művészként lejáratni

− mondta.