Otthonában lett öngyilkos a népszerű énekes-dalszerző

2023.07.05. 17:24
A hongkongi születésű amerikai énekesnő, Coco Lee 48 éves korában meghalt – jelentette be az elhunyt családja.

„Coco már évek óta depresszióban szenvedett, de az utóbbi hónapokban drasztikusan romlott az állapota. Bár Coco szakszerű segítséget kért és mindent megtett, hogy leküzdje a depressziót, sajnos a benne lakozó démon felülkerekedett rajta” – írták Lee nővérei, Nancy és Carol a közösségi médiában közzétett bejegyzésükben, amelyről a The Straits Times számolt be .

Coco Lee július 2-án öngyilkosságot követett el az otthonában, ami után kómába került. A kórházi csapat minden erőfeszítése ellenére a fiatal előadó július 5-én meghalt.

Coco Lee 2016-ban megnyerte az I Am a Singer című kínai valóságshow negyedik évadát. Coco Lee számos albumot adott ki, és jó néhány dala népszerűvé vált. Ő énekelte például az A Love Before Time című dalt a Tigris és sárkány című filmhez, amely 2001-ben több Oscar-díjat is nyert.

Testvérei szerint Coco Lee „fáradhatatlanul dolgozott azért, hogy a kínai énekesek számára új világot nyisson a nemzetközi zenei színtéren, és mindent megtett azért, hogy büszkévé tegye a kínaiakat”.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu

A Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között.

Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu