Cillian Murphy reagált az egész estés Peaky Blinders filmről szóló pletykákra

2023.07.19. 17:33
Peaky Blinders alkotója már elkészült a világhírű sorozat egész estés filmjének forgatókönyvével. A sorozatban Tommy Shelbyt alakító Cillian Murphy pedig arról beszélt, szívesen részt venne a filmben, ha az eddigieknél is több mindent el lehetne mesélni a történetről.

Cillian Murphy reagált az egész estés Peaky Blinders filmről szóló pletykákra. A népszerű sorozat sztárja egyelőre kivárásra játszik, azt mondta, meglátja, mi lesz a tervekből – írja a Daily Mail.

A sorozat írója és alkotója, Steven Knight nemrég arról beszélt, hogy elkészült a filmváltozat forgatókönyvével.

Murphy mindeközben a Radio Timesnak azt nyilatkozta, hogy az a legrosszabb a sorozatban, hogy folyton a filmről kérdezik.

Szívesen részt vennék a film elkészítésében, ha az eddigieknél még többet el lehetne mesélni. Kivárok és meglátjuk, mi lesz, de jelenleg nincsenek konkrét információim ezzel kapcsolatban

– mondta Murphy, aki Tommy Shelbyt alakította a sorozatban.

Egy kis vasárnap esti sorozatnak indult, és mindenféle felhajtás, reklámok, plakátok nélkül vált népszerűvé. Azért lett sikeres, mert az emberek között terjedt a híre. Azt mondták egymásnak, nézzék meg! Büszke vagyok rá, hogy nem állították le és részről részre egyre gazdagabb és jobb lett

– tette hozzá Murphy.

A színész a szórakoztatóipar árnyoldalairól is beszélt az interjúban. Azt mondta, még mindig küzd a hírnévvel járó nehézségekkel. „Ha a karakterábrázolás a munkád, az ésszerű megközelítés, hogy nem mutatsz meg túl sokat magadból. Én csak szeretném elvégezni a munkámat és aztán hazamenni” – fogalmazott a sztár, aki legújabb filmjében Robert Oppenheimert alakítja, aki fontos szerepet játszott az első amerikai atombomba kifejlesztésében.

Úgy érzi csalódást okoz a rajongóknak

A Peaky Blinders sztárja korábban a Rolling Stone magazinban arról beszélt, hogy rendre csalódást okoz rajongóinak, amikor találkozik velük. A színész az interjúban azt mondta, hogy megpróbáltatásnak éli meg a hírnévvel együtt járó reflektorfényt.

Többnyire csak otthon vagyok, vagy a barátaimmal, kivéve, ha egy filmet kell reklámoznom. Nem szeretem, ha fényképeznek az emberek. Támadásnak élem meg

– mondta Murphy, hozzátéve, úgy véli, csalódást okoz a rajongóinak.