A híres énekes koncert közben hozzávágta a mikrofonját az egyik nézőhöz

2023.07.30. 11:45
Cardi B-ről felvétel készült, amikor hozzávágott egy mikrofont a közönség egy tagjához, aki leöntötte őt itallal –órákkal azután, hogy Las Vegasban egy DJ-vel tette ezt meg.

A 30 éves előadó a Pop Base Twitter-csatornán szombaton megosztott videójában látható, amint a színpadról dobja le a mikrofont, miután lefröcskölte egy rajongó által kiöntött ital − írta meg a Daily Mail

A hétvégén nem ez volt az első alkalom, hogy a rapper − aki nemrég adta ki férjével, Offsettel közös dalát Jealousy címmel − úgy döntött, hogy a mikrofonját nem éneklésre használja.

Az előző este Cardi a Drai's Beach Clubban lépett fel, amikor ingerült lett, miután a DJ túl korán keverte le a dalait.

A kfen777 nevű felhasználó által a közösségi médiában megosztott klipben látható, ahogy az előadó a nevét kiabálja, majd megfordul, és a mikrofont úgy hajítja a DJ irányába, mintha egy focilabdát dobna, majd lesétál a színpadról.

Az első klipben a Belcalis Marlenis Almánzar néven született Cardi élénk narancssárga ruhában lép színpadra a nappali órákban.

Éppen a 2018-as Bodak Yellow című slágerének közepén van, és egy újabb versszaknál az arcához emeli a mikrofont, amikor hirtelen folyadékpermet találja el az arcát. Cardi egy rövid másodpercig döbbentnek tűnik, mielőtt lendületbe jön, és a mikrofont a közönségből valakinek, feltehetően az italt kiöntőnek a fejéhez vágja. Eközben a háttérben tovább szól a dalának hangsávja az énekével együtt. Utána megigazítja a haját, miközben a biztonságiak látszólag kezelik a tömegben kialakult helyzetet.

A Las Vegas-i rajongók állítólag két órát vártak a 45 Celsius-fokos hőségben, mire a sztár megjelent, hogy fellépjen. A hiphopsztár állítólag még arra is megkérte a rajongókat, hogy öntsenek rá vizet a hőség miatt.

Az utóbbi időben divat lett a dobálózás

Az előző este mezítláb látták a színpadon, miközben a mikrofonos incidens előtt egy neonsárga miniruhában adta elő I Like It című slágerét. Cardi a szettet önmaga ünneplésével fejezte be, mielőtt eldobta a mikrofont, majd elhagyta a színpadot.

Mindez azután történt, hogy Cardi B megpróbálta eloszlatni azokat a pletykákat, miszerint ő és férje, Offset megcsalási botrányt színleltek, hogy népszerűsítsék közös kislemezüket, a pénteken megjelent Jealousyt.

Adele brit énekesnő egyik koncertjén arról beszélt, hogy az utóbbi időben a közönség soraiból egyre többször dobálnak tárgyakat a színpadra, amivel sokszor eltalálják a fellépő művészeket is. „Ne dobáljátok meg az előadókat!” – mondta, majd a tömegbe lőtt egy pólóvető ágyúval.

Pink londoni koncertjén az idei British Summer Time Festivalon egy váratlan szituáció szakította megJust Like a Pill című számot, amikor az egyik rajongó egy zacskóban a színpadra dobta édesanyja hamvait.